• Τ: +30. 22510 47241 | email: info[at]olvia.gr
 • Σχετικά με εμάς

  Στη Μυτιλήνη, εκεί όπου η ελιά καθίσταται το σύμβολο του τόπου και το λάδι αγγίζει την υπέρτατη ποιότητά του απ’ οπουδήποτε στην Ελλάδα, τα Ελαιοπερίβολα της Οικογένειας Τζωρτζή γίνονται συνώνυμο του «θησαυρού» της Λεσβιακής γης.

  Με οδηγό μας το παρελθόν και τα 100 χρόνια οικογενειακής παράδοσης και εμπειρίας στην ελαιοκαλλιέργεια, δραστηριοποιούμαστε από το 2006 στον τομέα της τυποποίησης, παραγωγής και εμπορίας βιολογικού και συμβατικού ελαιολάδου.

  Με πρώτη μας ύλη τον καρπό από τις ποικιλίες ελιάς (80% αδραμμυτινή και 20% κολοβή) που καλλιεργούνται με σύγχρονες μεθόδους…

  Με αρχή μας την πιστή εφαρμογή του κανονισμού για τη βιολογική καλλιέργεια…

  Με ορμητήριά μας τα 350 στρέμματα ελαιώνα που διαθέτουμε στα χωριά Πηγή και Κώμη και το υπερσύγχρονο ιδιόκτητο ελαιοτριβείο ικανό να παράγει ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης…

  Με μεράκι και αγάπη…

  …βάζουμε στο πιάτο σας και στην καθημερινή σας διατροφή, εξαιρετικό παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο.

  Και συνεχίζουμε…

  Οικογενειακή παράδοση

  Η οικογένειά Τζωρτζή έχει παράδοση στην τυποποίηση ελαιολάδου.

  Στα 1935, ο παππούς Μιχάλης Τζωρτζής κι αυτός, πήρε αργυρό βραβείο για το αγουρέλαιο που παρουσίασε στην έκθεση εκείνης της χρονιάς.

  Στα 1955, ο παππούς Μιχάλης Τζωρτζής αποσπά το χάλκινο μεταλλείο της 20ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

  Τη δεκαετία του ’70, ο πατέρας του κ. Τζωρτζή τυποποιεί σε μεγάλα δοχεία ελαιόλαδο, με την επωνυμία «Άσσος».

  Σήμερα, ο εγγονός Μιχάλης Τζωρτζής αξιοποιεί τους ξερικούς ορεινούς ελαιώνες της οικογένειας, στους οποίους καλλιεργούνται κατά κύριο λόγω ελιές της ποικιλίας Αδραμυτινή, Λαδολιά και λιγότερο η ποικιλία Κολοβή.

  «Το ελαιόλαδο που παράγεται στην περιοχή της Πηγής είναι εξαιρετικής ποιότητας. Οι παλιότεροι θυμούνται ότι οι έμποροι ελαιολάδου πάντα έδιναν κάτι παραπάνω, όταν αγόραζαν ελαιόλαδα από την περιοχή μας».

  Translate »