Τ: +30. 22510 47241 | email: info[at]olvia.gr

Σχετικά με εμάς

Στη Λέσβο, εκεί όπου η ελιά καθίσταται το σύμβολο του τόπου και το λάδι αγγίζει την υπέρτατη ποιότητά του, απ’ οπουδήποτε στην Ελλάδα, τα Ελαιοπερίβολα της Οικογένειας Τζωρτζή γίνονται συνώνυμο του «θησαυρού» της Λεσβιακής γης.

Με οδηγό μας το παρελθόν και τα 100 χρόνια οικογενειακής παράδοσης και εμπειρίας στην ελαιοκαλλιέργεια, δραστηριοποιούμαστε από το 2006 στον τομέα της τυποποίησης, παραγωγής και εμπορίας βιολογικού και συμβατικού ελαιολάδου κατέχοντας τα μυστικά της σωστής καλλιέργειας και μεταδίδοντάς τα από γενιά σε γενιά.

Μια οικογενειακή υπόθεση που στήθηκε μέσα από μια σειρά επενδύσεων σε εγκαταστάσεις για την τυποποίηση της παραγωγής των οικογενειακών ελαιώνων, δίνοντας έμφαση στο στήσιμο του δικτύου εμπορίας της παραγωγής και τέλος στην κατασκευή ενός σύγχρονου ελαιοτριβείου.

Ελαιοτριβείο της Οικογένειας Τζωρτζή

Ελαιοτριβείο της Οικογένειας Τζωρτζή

Με ορμητήριά μας τα 350 στρέμματα ελαιώνα που διαθέτουμε στα χωριά Πηγή και Κώμη της Λέσβου, αλλά και το υπερσύγχρονο ιδιόκτητο ελαιοτριβείο – τυποποιητήριο, παράγουμε  με την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης και τυποποιούμε με ιδιαίτερη υπευθυνότητα το εξαιρετικό παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο Όλβια και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Ελαιών καθώς και το παρθένο ελαιόλαδο Ελαιών.

Eλαιώνας Τζωρτζή Μυτιλήνη Λέσβος

Eλαιώνας Τζωρτζή Κώμη, Λέσβος

Με πρώτη μας ύλη τον καρπό από τις ποικιλίες ελιάς (80% αδραμμυτινή και 20% κολοβή) που καλλιεργούνται με σύγχρονες μεθόδους…

Με αρχή μας την πιστή εφαρμογή του κανονισμού για τη βιολογική καλλιέργεια…

Με μεράκι και αγάπη…

…βάζουμε στο πιάτο σας και στην καθημερινή σας διατροφή, εξαιρετικό παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο.

Και συνεχίζουμε…

Translate »