Τ: +30. 22510 47241 | email: info[at]olvia.gr

Τυποποίηση Ελαιόλαδου

ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

Η τέχνη της παρασκευής ποιοτικού ελαιολάδου.

Με ορμητήριά μας τα 350 στρέμματα ελαιώνα που διαθέτουμε στα χωριά Πηγή και Κώμη της Λέσβου, αλλά και το υπερσύγχρονο ιδιόκτητο ελαιοτριβείο – τυποποιητήριο, παράγουμε με την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης και τυποποιούμε με ιδιαίτερη υπευθυνότητα το εξαιρετικό παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο Όλβια και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Ελαιών καθώς και το παρθένο ελαιόλαδο Ελαιών.

Η επιχείρησή μας είναι πιστοποιημένη για την αποθήκευση και τυποποίηση ελαιολάδου με βάση του προτύπου, FSSC 22000, από τον πιστοποιητικό οργανισμό TUV Austria Hellas (αρ. εγγραφής πιστοποιητικού: 07012015) και με ISO 22000:2005 για την έκθλιψη ελαιόκαρπου και παραγωγή ελαιολάδου από τον πιστοποιητικό οργανισμό ΔΗΩ (αρ. απόφασης ΣΔ21-4/15).

Ο ίδιος δε οργανισμός πιστοποιεί την μονάδα μας για την παραγωγή, εμφιάλωση και εμπορία, βιολογικού ελαιολάδου (αρ. απόφασης 22582-3/16). Η μονάδα μας επίσης, είναι πιστοποιημένη βάση του προτύπου Demeter (για παραγωγή προϊόντων και υπηρεσίες βιοδυναμικής καλλιέργειας) και τέλος διαθέτουμε πιστοποίηση Halal.

Δείτε Επίσης

ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

Η τέχνη της παρασκευής ποιοτικού ελαιολάδου.

ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ

Η διαδικασία παραγωγής ελαιολάδου.

ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ ΕΛΙΑΣ

Description